Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів у Сватовому: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів у Сватовому: подробиці

ЗСУ чекали майже два тижні, перш ніж завдати удару

3 січня 2023, 07:50 comments1502
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили склад боєприпасів російських загарбників у тимчасово окупованому Сватовому Луганській області. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів у Сватовому: подробиці

Склад боєприпасів. Фото: із відкритих джерел

У Страткомі розповіли, що ЗСУ майже два тижні фіксували, як окупанти "УРАЛами" завозили на склад боєкомплекти. Могли й раніше завдати прицільного удару, але почекали, поки росіяни повністю доукомплектують склад і лише після цього завдали удару по складу.

Варто зазначити, що раніше СтратКом повідомляв, що в новорічну ніч Сили оборони України знищили в Макіївці 400 окупантів. Ще щонайменше 300 загарбників отримали серйозні поранення та вирушили до шпиталів. Пізніше в Міноборони країни-агресора підтвердили приліт, щоправда, применшили кількість загиблих загарбників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у першому цьому році зверненні, ввечері 1 січня, президент України Володимир Зеленський наголосив, що російські терористи з їхніми дроновими атаками як були жалюгідними, такими і зайшли цього року, а наші захисники показали себе дуже добре . У свою чергу, російський президент путін у новорічному зверненні, зробленому на тлі військових, продовжував марити про правильність війни та її важливість для РФ. Про що говорять новорічні, а також зроблені на початку 2023 року заяви українською та російською владою? Що слід зрозуміти українцям та росіянам? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — екс-генерал НАТО очікує на перемир'я між Україною та Росією: названі терміни та умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини