Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили російські склади боєприпасів та ПММ у Миколаївській та Херсонській областях: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російські склади боєприпасів та ПММ у Миколаївській та Херсонській областях: подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

7 липня 2022, 10:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка на півдні України залишається напруженою, її розвиток та динаміка під контролем сил оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили російські склади боєприпасів та ПММ у Миколаївській та Херсонській областях: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Противник продовжує тактику авіаційних та ракетних ударів. Вранці ударними вертольотами знову атакували урочище Плотницьке та Іванівку. Без втрат", — ОК "Південь".

Увечері над чорним морем розпочався повітряний бій.

"Винищувач противника здійснив пуски двох крилатих ракет "повітря-повітря" по наших літаках. Наші літаки не постраждали, а рашистський Су-35 був змушений залишити зону чергування в повітрі і ретируватися", — повідомляють наші військові.

Також відомо, що в районі Добрянки ДРГ противника із десяти осіб зробила спробу проходу до тилу українських підрозділів. Втративши п'ять окупантів убитими та одного пораненими, відійшла назад.

"Наші ракетно-артилерійські та авіаційні підрозділи атакували опорний пункт, місця зосередження та склади противника, як на Миколаївщині, так і на Херсонщині", — повідомляє ОК "Південь".

Підтверджені втрати противника за 6 липня склали:

• 38 окупантів;

• танк Т-62;

• два 120 мм мінометні комплекси "Сані";

• дві одиниці броньованої та чотири одиниці автомобільної техніки;

• три склади боєприпасів у Миколаївській області;

• один склад ПММ у Херсонській області.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зруйнований Маріуполь потрібно буде відновлювати роками: скільки коштів потрібно. Експерти попередньо оцінили скільки потрібно ресурсів, щоб відбудувати Маріуполь.

Читайте також про те, що обіцяна ЗСУ зброя йде, але довго й мало: чому так – хто та що стримує Захід. Експерти знайшли відповіді на запитання, чому Україна все ще далека від паритету у озброєнні на полі бою із противником.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Путін бере оперативну паузу у війні: у США пояснили, чим викликано таке рішення Кремля. Американські аналітики описали нові плани РФ щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що багато німців вважають , що Україна має віддати РФ частину своїх земель: соцопитування. Майже половина німців вважає, що Україна має віддати РФ частину територій для припинення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини