Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили новітню російську зброю: про що йдеться (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили новітню російську зброю: про що йдеться (ВІДЕО)

Українські розвідники вразили російську станцію радіолокації

27 квітня 2024, 12:48 comments2194
Поділіться публікацією:








Воїни ГУР успішно вдарили по російській системі радіолокації 48Я6 К-1 "Подльот". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє ГУР Міноборони України, опублікувавши відео у себе на офіційній сторінці в ютуб.

ЗСУ знищили новітню російську зброю: про що йдеться (ВІДЕО)

Розвідники знищили російську станцію радіолокації. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що РЛС відпрацювала група ГУР "Гусі-9" спільно з військовослужбовцями 15 ОБрАР "Чорний ліс". Успішну вогневу поразку завдали по антенно-фідерній установці та дизельній станції, що живила комплекс.

За даними українських розвідників, цю систему ворог використав для виявлення та передачі координат цілей російським зенітно-ракетним комплексам С-300/С-400.

Варто зазначити, що станція радіолокації "Подльот" — нова російська розробка, на озброєння армії РФ її почали постачати в 2015 році. Вартість такої РЛС становить понад 700 мільйонів карбованців або понад 5 мільйонів доларів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повномасштабна війна Росії проти України може завершитися лише після того, як Київ відновить суверенітет над усією своєю територією та українські війська вийдуть на межі 1991 року. Для цього, мабуть, потрібен великий проміжок часу. Таку думку в інтерв'ю "ВВС-Україна" висловив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна нарешті не просто дочекалася рішення американського парламенту (оперативного підписаного президентом США) щодо виділення нам багатомільярдної підтримки, а й почала отримувати боєприпаси з нового пакету допомоги. Тим часом, росіяни посилюють тиск на фронті, сподіваючись захопити якомога більше територій до того, як ЗСУ почнуть застосовувати допомогу, що значно затрималася. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається на військових і дипломатичних фронтах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини