Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили командира роти з полку імені кадирова (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командира роти з полку імені кадирова (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

24 травня 2022, 17:12 comments1232
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили командира роти з полку імені кадирова (ФОТО)

Армія РФ

Як стало відомо, у війні проти України загинув до омандирки другої роти спеціального полку імені кадирова — капітан поліції асвад ідрісов.

"Він пропустив заняття з топографії в російському університеті спецназу в Гудермесі, а тому вже правильно повернувся додому", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що затримання ставленика Москви Додона: про що це говорить – чому це важливо з огляду на війну в Україні. Затримання Додона у Молдові може суттєво перекроїти політичні розклади у країні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Верховна Рада дала "зелене світло" указу президента про воєнний стан та мобілізацію до кінця літа. Парламент ухвалив укази президента. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що в ВП озвучили єдиний варіант , коли мирні переговори з РФ можуть поновитися. Російські війська мають вийти з території України, лише тоді є сенс говорити про переговори. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що давос вперше без Росії , але із Зеленським: яких рішень очікувати – що може стати знаковим для України. Головними темами форуму є вторгнення Росії в Україну, відновлення української інфраструктури, пандемія COVID-19 та зміна клімату. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини