Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили елітний підрозділ російської армії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили елітний підрозділ російської армії (ВІДЕО)

Бійці Збройних сил України знищили елітний підрозділ російських військ

3 жовтня 2022, 17:24 comments1367
Поділіться публікацією:








У Донецькій області українські захисники знищили елітний підрозділ російських військ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Національну гвардію України у Twitter.

ЗСУ знищили елітний підрозділ російської армії (ВІДЕО)

ЗСУ знищили елітний підрозділ російської армії (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що російських солдатів знищили українські спецназівці. Для цього вони використовували дрони, з яких скидали снаряди. Також наші військові підбили танк росіян.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дорожники почали відновлювати траси у звільнених районах Донбасу. Дорожні служби активно включились у роботу з очищення доріг у звільнених районах на півночі Донецької області у напрямку Святогірської Лаври. Про це заявив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, розмістивши повідомлення у Facebook. Зазначається, що триває очищення траси М-03 Київ – Харків – Довжанський від залишків військової та цивільної техніки, боєприпасів, уламків знищеної інфраструктури. Прибирання дороги дозволить швидше транспортувати до госпіталів поранених та завозити гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих територій.

Також "Коментарі" писали про те, що у Путіна серйозні проблеми з мобілізацією, більшість чоловіків не придатна для служби в армії. Путін оголосив про часткову мобілізацію 21 вересня. Таке рішення президента Росії шокувало суспільство в країні. Чоловіки почали масово тікати за кордон від повісток, а ті що лишились переважно не придатні для взяття на військову службу. Після оголошення часткової мобілізації відбулась масова роздача повісток. За опублікованими записами в соціальних мережах повістки вручали на протестах проти призовної кампанії, різним порушникам порядку, а також мертвим, неповнолітнім чи людям віком понад 50 років. Таким чином до військкоматів потрапляли зовсім не придатні для служби чоловіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини