Головна Новини Суспільство події Чи не зарано: дорожники почали відновлювати траси у звільнених районах Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи не зарано: дорожники почали відновлювати траси у звільнених районах Донбасу

У Мінінфраструктури впевнені, що прибирання дороги дозволить швидше транспортувати до госпіталів поранених та завозити гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих територій

3 жовтня 2022, 16:20 comments1283
Поділіться публікацією:

Дорожні служби активно включились у роботу з очищення доріг у звільнених районах на півночі Донецької області у напрямку Святогірської лаври. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, розмістивши повідомлення у Facebook.

Чи не зарано: дорожники почали відновлювати траси у звільнених районах Донбасу

Прибирання доріг. Фото: facebook.com/oleksandr.kubrakov

Зазначається, що триває очищення траси М-03 Київ – Харків – Довжанський від залишків військової та цивільної техніки, боєприпасів, уламків знищеної інфраструктури. Прибирання дороги дозволить швидше транспортувати до госпіталів поранених та завозити гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих територій.

За перші дні роботи прибрано 11,2 км покриття та улаштовано 1 тимчасову переправу. Сьогодні на трасі М-03 працює 20 робітників та 9 одиниць спецтехніки. Як тільки це буде безпечно, у координації з військовими будемо нарощувати масштаби прибирання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — неочікувано Кремль вирішивши відіграти назад: Дмитро Пєсков зробив заяву про межі анексованих РФ областей

Також видання "Коментарі" повідомляло — у зверненні до українців президент Володимир Зеленський розповів про візит голови свого Офісу – Андрія Єрмака – на завод турецької компанії "Baykar", яка виробляє Байратарі. У Турції відбувся спуск на воду корвету класу "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України, відбулися зустрічі Єрмака з радниками президентів Турції та США. Які висновки можна зробити з того, що відбувається? Чи слід вважати, що Турція охолоне до Росії після того, як та пішла на відкриту аннексию українських територій та новий виток конфлікту? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

В

3 жовтня 2022, 15:30

Украсть то надо до конца года1

В

3 жовтня 2022, 15:29

Вовремя надо скаламиздить до конца года!


Новини