Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили два унікальні комплекси окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили два унікальні комплекси окупантів (ВІДЕО)

Українські військові знищили два комплекси відеоспостереження "Муром-М"

16 травня 2023, 13:27 comments2971
Поділіться публікацією:

У Херсонській області українські військові минулої доби знищили шістьох окупантів, троє безпілотників, танк і два комплекси відеоспостереження "Муром-М". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЗСУ знищили два унікальні комплекси окупантів (ВІДЕО)

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що українська авіація завдала удару по розташуванню російських підрозділів у Скадовському районі.

Внаслідок ефективної контрбатарейної боротьби загальні втрати противника за добу становлять: шість окупантів, два безпілотники "Supercam" і ще один "Mavic-3", танк Т-62/72, великокаліберна гармата, дев'ять одиниць інженерної та автобронетехніки, черговий польовий пункт боєпостачання. .

Крім того, військові знищили два комплекси відеоспостереження "Муром-М" окупантів, які автономно "виглядають" живу силу та техніку. Ці потужні установки оснащені оптичними камерами та тепловізорами.

У командуванні не уточнюють, як саме було знищено ці комплекси.

Водночас 3-я окрема танкова Залізна бригада (формування танкових військ у складі Сухопутних військ ЗСУ) показала, як реактивники знищують "Муром" дроном-камікадзе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як війна змінює вектор – чому Україна вже має далекобійну зброю. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травневий європейський марафон президента України після Фінляндії та Нідерландів продовжили Італія, Німеччина та Франція. Які висновки можна зробити після візитів до двох останніх (лідери ЄС, учасники сумнозвісних Мінських угод)? Про що в цілому говорить ця євроактивність Володимира Зеленського, який також відвідав Велику Британію? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини