Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили цілий підрозділ росіян (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили цілий підрозділ росіян (ВІДЕО)

Перелякані загарбники намагалися уникнути покарання, але спроба виявилася марною

15 грудня 2022, 10:37 comments1119
Поділіться публікацією:








Українські артилеристи-десантники знищили підрозділ російських загарбників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Десантно-штурмові війська ЗСУ (ДШВ ЗСУ).

ЗСУ знищили цілий підрозділ росіян (ВІДЕО)

Війна в Україні. Фото: GettyImages

"В одному з районів виконання завдань артилеристи 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України повністю розбили один із ворожих підрозділів", — йдеться у повідомленні.

Перелякані окупанти намагалися уникнути покарання, але спроба виявилася марною.

"Саме заздалегідь проведену дорозвідку артилерійський підрозділ десантників точним вогнем методично знищив російських окупантів разом з їх броньованим автомобілем", — додають українські військові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден погодиться передати Україні ППО Patriot, але перед цим озвучив головну умову.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останнє попередження для Кремля: про що говорить готовність Великобританії поставити Україні далекобійну зброю. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для нашого порталу.

Раніше "Коментарі" писали – міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що повний блекаут в Україні через російські удари по енергетичній інфраструктурі – це реалістичний сценарій. При цьому не очікує масового виїзду українців із країни, припускаючи хіба що відтік людей із міст у сільську місцевість, де є можливість опалюватись дровами. Він також закликає партнерів посилити підтримку нашої країни генераторами та трансформаторами. Як оцінюєте заяви міністра? Що ще можна зробити, щоб Україна зуміла пройти цієї зими без серйозних втрат? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини