Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили батальйон окупантів під Вугледаром: реакція російських командирів стала несподіванкою
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили батальйон окупантів під Вугледаром: реакція російських командирів стала несподіванкою

Окупантів, поранених на полі бою, в РФ вважають дезертирами

21 березня 2023, 13:50 comments6711
Поділіться публікацією:

У Росії планують звинуватити у дезертирстві росіян, чий батальйон українські захисники двічі розбили – спочатку на Херсонщині, а потім під Вугледаром Донецької області. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське видання "Важливі новини".

ЗСУ знищили батальйон окупантів під Вугледаром: реакція російських командирів стала несподіванкою

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Батальйон "Агла" був сформований у Казані з добровольців, які виявили бажання воювати проти України. Контракт було підписано на чотири місяці.

У статті 41-річний найманець із Татарстану скаржиться через те, що спочатку він пішов воювати проти України добровільно, проте тепер у Росії його вважають "поганим". За словами окупанта, він отримав контузію на Херсонщині, після чого потрапив до шпиталю, а після закінчення терміну контракту — написав рапорт на звільнення. Командир відмовився підписувати документ, проте найманець разом із товаришами склали зброю та поїхали додому.

Тепер у Росії їх звинувачують у дезертирстві і незабаром їм доведеться постати перед судом. Також дезертирами вважають і тих найманців, які таки повернулися до батальйону та були вбиті чи поранені під Вугледаром.

Окупант заявив, що його не лякає думка, що він може опинитися за ґратами, але набагато гірше від того, що його вважають зрадником Батьківщини та взагалі вважають у Росії "поганим".                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росію знову чекає мобілізація: у США розповіли, чому це лише погіршить становище російських військ.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в українській розвідці розповіли, скільки росіян щомісяця мобілізують на війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини