Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знатно вдарили по командному пункту окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знатно вдарили по командному пункту окупантів: подробиці

Ворожий командний пункт був розміщений у санаторії "Хвиля"

14 серпня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Українські захисники прицільно вдарили по командному пункту російських загарбників у селі Юріївка біля тимчасово окупованого Маріуполя. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

ЗСУ знатно вдарили по командному пункту окупантів: подробиці

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні, близько 11:00 Сили оборони України нанесли ураження по командному пункту військ РФ, що розмістився в санаторії "Хвиля" в селі Юр'ївка поблизу тимчасово окупованого Маріуполя", — йдеться у зведенні Страткому.

Перед цим спікер Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук у Telegram повідомляв про гучні вибухи, які прогриміли в тимчасово захопленій Росією Юріївці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубинець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – біля тимчасово окупованого Мелітополя могли знищити військову базу окупантів: мер Іван Федоров озвучив деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини