Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ змусили окупантів залишити ще один населений пункт: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ змусили окупантів залишити ще один населений пункт: подробиці

Окупанти продовжують систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури

2 липня 2022, 19:02 comments2880
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Південнобузькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ змусили окупантів залишити ще один населений пункт: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформують наші військові, на Південнобузькому напрямку окупанти продовжують систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури зі ствольної та реактивної артилерії. Ведуть повітряну розвідку БПЛА.

"Внаслідок дій українських воїнів противник залишив населений пункт Іванівка", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Литовська залізнична компанія лаконічно відповіла на погрози російських хакерів. Хакерів Росії послали за російським військовим кораблем. Російські кіберзлочинці вимагали від литовської залізничної компанії LTG чинити тиск на владу країни.  Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на популярному курорті Єгипту акула напала на туристку і відкусила їй руку і ногу (ВІДЕО). Після інциденту район закрили купання. Докладніше про це читайте у нашій статті. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що є сенс від роботи НАБУ і САП : чому Захід бореться за нових керівників – про що це говорить. Західні партнери України наполягають, щоб у НАБУ та САП якнайшвидше з'явилися нові керівники. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що скільки загарбників було поранено під час війни в Україні: у Міноборони назвали цифру. Понад 90 тисяч російських військових отримали поранення. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини