Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ збили засекречений шпигунський безпілотний авіакомплекс РФ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ збили засекречений шпигунський безпілотний авіакомплекс РФ (ФОТО)

Авіакомплекс, який знищили захисники України, був розроблений для потреб російської спецслужби

3 березня 2023, 10:25 comments6179
Поділіться публікацією:

Українські воїни-десантники в одному з районів виконання завдань прицільно вразили засекречений безпілотний шпигунський авіаційний комплекс Росії "Картограф". Такий авіакомплекс розробили потреб ФСБ РФ, її ворог використовував під час ведення боїв на важливих напрямах. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у Telegram-каналі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

ЗСУ збили засекречений шпигунський безпілотний авіакомплекс РФ (ФОТО)

Українські військові ліквідували ворожий картограф. Фото: t.me/ua_dshv

"... військовослужбовцями Десантно-штурмових військ Збройних сил України було успішно збито засекречений російський розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс "Картограф", — йдеться у повідомленні.

У ДШВ додали, що наші українські захисники вже ліквідували понад 50 різних ворожих дронів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — згідно з даними Міноборони України, російські окупанти лише у лютому втратили на полі бою в нашій країні близько 21,5 тис осіб особового складу, сотні танків, бойових бронемашин та артсистем. Загалом з початку вторгнення, за рік із невеликим, агресор втратив уже понад 150 тисяч людей. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки зимової військової кампанії та зробили прогнози на весняну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час зустрічі з невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, який здійснював триденний візит до Китайської Народної Республіки (КНР), китайський лідер Сі Цзіньпін висловив головну позицію країни щодо війни в Україні. Суть – Києву та Москві треба домовлятися якнайшвидше, а всьому світу – побудувати збалансовану, ефективну та стійку архітектуру безпеки. Як ситуація довкола переговорного кейсу може розвиватися далі? Які бачаться ризики та перспективи? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

ЗСУ збили засекречений шпигунський безпілотний авіакомплекс РФ (ФОТО) - фото 2

ЗСУ збили засекречений шпигунський безпілотний авіакомплекс РФ (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/ua_dshv

Новини