Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали потужного удару по окупантах на Запоріжжі та знищили важливий об'єкт
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали потужного удару по окупантах на Запоріжжі та знищили важливий об'єкт

Крім того, ЗСУ вразили 2 пункти управління, склад боєприпасів, а також район зосередження особового складу та військової техніки.

5 грудня 2022, 09:00 comments1343
Поділіться публікацією:

Українські захисники підтвердили поразку зосередження живої сили російських загарбників у Якимівському районі Запорізької області. Втрати рахують десятками. Як зазначається в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, внаслідок вдалої атаки українських воїнів ліквідовано понад 10 російських окупантів, ще 30 – поранено. Про це повідомляє видання "Коментарі".

ЗСУ завдали потужного удару по окупантах на Запоріжжі та знищили важливий об'єкт

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Крім того, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони вразили 2 пункти управління, склад боєприпасів, район зосередження особового складу та військової техніки, а також "один інший важливий об'єкт" супротивника.

Варто зазначити, що втрати росіян серед особового складу вже перевищили 91 тисячу. 29 жовтня ЗСУ ліквідували за добу рекордні 950 загарбників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло — одним із топ-тем минулого тижня став наступ української влади та силовиків на Українську православну церкву Московського патріархату (УПЦ МП, яка, на думку багатьох, є філією ФСБ у нашій країні). СБУ виявляє на території тих чи інших єпархій склади з прокремлівською літературою, нацистську символіку, "вчення про сатанізм" та тексти молитов за московського патріарха Кирила. Як ви оцінюєте такі кроки? Чому це важливо? Чому вони робляться саме зараз – і до чого можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — контрнаступ ЗСУ цієї зими: в Інституті вивчення війни оцінили можливості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини