Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали групових ударів по окупантам: знищено позиції ППО та техніка
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали групових ударів по окупантам: знищено позиції ППО та техніка

Повітряні сили знищили чотири БПЛА оперативно-тактичного рівня та одну крилату ракету "Іскандер"

22 вересня 2022, 11:10 comments1921
Поділіться публікацією:

Протягом доби 21 вересня українська авіація завдала потужних ударів по позиціях окупантів. Зокрема, знищено десяток позицій ППО окупантів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на командування Повітряних сил у Facebook.

ЗСУ завдали групових ударів по окупантам: знищено позиції ППО та техніка

Авіація ЗСУ. Фото: armyinform

"Здійснено понад 15 групових авіаударів за рашистами на різних напрямках. Внаслідок авіаударів знищено ворожий взводний опорний пункт, мінометну батарею, до 15 одиниць бойової броньованої техніки, десятки окупантів. Протирадіолокаційними ракетами "HARM" уражено близько 10-ти позицій" йдеться у повідомленні.

Крім того, минулої доби Повітряні сили прицільно потрапили по чотирьох безпілотниках оперативно-тактичного рівня та однієї крилатої ракети "Іскандер".                                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — продовольча безпека у світі: чому для України важлива ця тема – чого досягає Росія.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн заявила CNN, що, на її думку, останній крок російського диктатора путіну (оголошення часткової мобілізації, намір здійснити нові анексії українських територій, ядерні загрози) вимагає нового раунду санкцій Європейського союзу Рф. Президент США Джо Байден, виступаючи на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, жорстко пройшовся путінськими загрозами. Про що говорить реакція США, ЄС і не лише на новий випад країни-агресора? Журналісти "Коментарю" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини