Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ застосували в Курській області незвичайний німецький танк: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ застосували в Курській області незвичайний німецький танк: деталі

ЗСУ ввели в бій Wiesent

13 серпня 2024, 07:07
Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують операцію в Курській області РФ. ЗСУ застосували там німецький інженерний танк. Як інформує портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

ЗСУ застосували в Курській області незвичайний німецький танк: деталі

Інженерний танк Wiesent

Зазначається, що на одному з відео з Курської області засвітився інженерний танк Wiesent на базі танка Leopard 1 із символікою української армії. Як зазначив аналітик Bild з відкритих даних Юліан Репке, Німеччина поставила Україні кілька таких машин.

"Інженерні або саперні танки використовують для прориву оборонних ліній противника або створення власних. Для чого саме ЗСУ ввели в бій Wiesent, поки що неясно", – йдеться в повідомленні.

Раніше в мережі також публікували відео застосування ЗСУ в Курській області німецьких БМП Marder. У Міноборони країни-агресора Росії заявляли, що їх нібито знищили безпілотниками.                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — досить стримано і явно, натякаючи на підтримку України вже відреагували на події в Курській області в США, Німеччині. Більше того, ключові партнери зізналися, що не вбачають чогось неординарного в тому, що Україна використовує надану ними зброю під час Курської операції. Чи був Захід готовий до подій у Курській області? Судячи з реакції партнерів, чи можна сказати, що Захід дав "зелене світло" на наступ? Видання "Коментарі" з цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – операція в Курській області: у Путіна довго замовчували це та наразі все ж визнали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини