Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ застосували нову тактику боротьби з російськими гелікоптерами
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ застосували нову тактику боротьби з російськими гелікоптерами

Сили оборони стали використовувати свої дрони для атак на російські бойові гелікоптери

7 вересня 2023, 17:46
Поділіться публікацією:

Українські захисники для полювання на російські вертольоти та протидії російській перевазі у повітрі почали застосовувати нову тактику. Про це повідомляють "Коментарі".

ЗСУ застосували нову тактику боротьби з російськими гелікоптерами

Гелікоптер Ка-52

Сили оборони почали використовувати дрони для полювання на російські гелікоптери Ка-52. Так, боєць із позивним "Мадяр" опублікував відео максимального наближення до російського "Алігатора" FPV-дрону. Помітивши переслідування, вертоліт уникнув зіткнення з БПЛА.

Нова тактика українських захисників не залишилася поза увагою рашистів, які зазначили, що дрони під час нинішньої війни вже змінили використання броньованої техніки, зокрема танків. Вони вже перетворилися зі зброї прориву на засіб вогневої підтримки — броньовану артилерію. Схоже, що нова тактика українських захисників призведе до змін і в авіації.

"Нашим пілотам зараз треба бути подвійно обережнішими, противник даним відео показує, що він пробує тактику повітряного мінування, коли на польотних маршрутах наших вертольотчиків, передбачається постійне чергування FPV-дронів, — пишуть рашисти. — Можна без жодних проблем втратити за день пару десятків дронів, заради такої мети, як Ка-52".

Як неохоче зізнаються рашисти, боєприпасу дрону цілком вистачить для знищення російського вертольота і українські захисники повною мірою опанували такою зброєю, як БПЛА.

Тим часом, у Росії запропонували "розібратися" з українською мовою.

Маск допоміг РФ вберегти Чорноморський флот від однієї з найбільших атак дронами.

А Google Карти повернули корисну функцію для українського бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини