Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ за кілька годин захоплять Москву: істерія в російських ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ за кілька годин захоплять Москву: істерія в російських ЗМІ

Росіяни прогнозували захоплення Києва за три дні, тепер же від страху пишуть про наступ українських сил на Москву

11 листопада 2022, 10:05 comments3547
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська армія може створити угрупування з кількох десятків тисяч осіб та напасти на Москву, стверджує російський політолог Ростислав Іщенко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю журналіста в російських ЗМІ.

ЗСУ за кілька годин захоплять Москву: істерія в російських ЗМІ

Горить Москва. Фото: з відкритих джерел

Іщенко вважає, що українська армія, яка нібито обстрілює російські прикордонні пункти може розпочати дії на території РФ, що за словами політолога було б логічним кроком після відходу росіян з Херсону. На думку журналіста ЗСУ створить загін українських сил, яке отримає завдання піти на столицю Росії.

"ЗСУ можуть використати ситуацію та створити угрупування з 20-30 тис. осіб, яке почало б рух на Москву", — говорить Ростислав Іщенко.

Також росіянин дав прогноз, з якою швидкістю українська армія буде рухатись та в які міста нібито може зайти ЗСУ.

"Через ефект несподіваності за одну ніч можуть ввійти в Бєлгород, Курськ, Орел чи Брянськ. За 7-8 годин доїдуть до столиці при швидкості 70 км", — повідомляє російський політолог.

Іщенко стверджує, що наразі немає серйозних російських військ на ділянці між Черніговом, Харковом та Москвою, що полегшить рух ЗСУ.

Такі настрої в російському суспільстві створились не випадково, адже з початку вересня українська армія відвоювала велику частину територій на сході країни, а в листопаді ЗСУ почали активний рух на Херсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вихід росіян з Херсону українська керівниця пресцентру сил ОП назвала "постановочним шоу" та наголосила на можливості інформаційно-психологічної операції.

Також "Коментарі" писали про американського генерала, який повідомив про дії США у разі використання Росією ядерної зброї. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини