Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ йдуть у наступ: у ГУР зробили заяву про втрати України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ йдуть у наступ: у ГУР зробили заяву про втрати України

Кирило Буданов заявив, що втрати України менші, ніж у росіян, хоч ЗСУ і йдуть у наступ

23 вересня 2023, 08:40 comments2134
Поділіться публікацією:

Втрати серед сил оборони менші, ніж у окупаційних військ, незважаючи на те, що саме ЗСУ йдуть у наступ. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю  the Warzone зробив голова ГУР МО України Кирило Буданов.

ЗСУ йдуть у наступ: у ГУР зробили заяву про втрати України

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава ГУР підтвердив, після того, як Україна активізувала свої контрнаступальні дії, втрати ЗСУ зросли, як серед загиблих, так і поранених, але все ж таки вони непорівнянні з тими втратами, які зазнає ворог.

"Є така дуже цікава особливість, що, незважаючи на те, що ми йдемо в наступ, кількість наших втрат все одно нижча, ніж на боці ворога, що обороняється", — заявив Буданов.

За його словами, для того, щоб не завищувати свої оцінки та реально дивитися на ситуацію на полі бою, треба розуміти, що Росія має набагато більше людського ресурсу, ніж Україна. І тому єдиний шлях, який можливий для України, – це в рази збільшувати кількість артилерії на фронті. Українській армії потрібно набагато більше артилерійських стволів на полі бою, щоби виносити росіян.

Кирило Буданов також зазначив, що друге, що не менш важливо для України, це якомога більше далекобійної зброї, щоб знищувати командні пункти, матеріально-технічні сховища окупаційних військ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака на штаб ЧФ: Буданов розкрив дані про загиблих і тяжко поранених генералів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найбільший прорив у цьому контрнаступі ще попереду. Українським захисникам потрібно принаймні дістатись міста Токмак Запорізької області. Таку заяву зробив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський, повідомляє "CNN".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини