Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ встановили шість тисяч протитанкових мін: де саме та навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ встановили шість тисяч протитанкових мін: де саме та навіщо

Україна готується зустріти ворога

8 квітня 2023, 19:21
Поділіться публікацією:

На півночі України,  у областях, які межують з Білоруссю та Росією, відбувається нарощування системи інженерних загороджень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на командувача Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

ЗСУ встановили шість тисяч протитанкових мін: де саме та навіщо

ЗСУ нарощують систему інженерних загороджень. Фото - Відділ зв'язків з громадськістю КОС ЗСУ

"Обстановка в Північній операційній зоні стабільна та контрольована, — заявляє Сергій Наєв. - Наші воїни сповна її використовують задля зміцнення оборонних рубежів та позицій".

"Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах просування противника вглиб нашої території, а це — дороги, лісові смуги, мости тощо. Лише цього тижня інженерними підрозділами облаштовані декілька десятків мінних полів з використанням більше 6 тисяч протитанкових мін, — каже генерал-лейтенант. -  Прорито понад 7 тисяч метрів протитанкових ровів та траншей".

Як зазначають в відділі зв'язків з громадськістю Командування Об'єднаних Сил ЗС України, усі позиції обшиваються деревиною для більш ефективного виконання завдань нашими воїнами. Українські військовослужбовці працюють цілодобово, не зважаючи на погодні умови. 

Тим часом, рашисти спорудили величезний окоп в Запорізькій області — ймовірно, за їх задумом, він має стримати наступ українських Сил оборони на Крим.

В Севастополі та Феодосії сьогодні трапилася "бавовна".

А США заявили про рішучу підтримку Тайваня: на що вони готові піти.

"Я думаю, якщо комуністичний Китай вторгнеться у Тайвань, а це, мені здається, станеться, то американський народ підтримає відправлення військ, і Конгрес наслідуватиме його приклад", — сказав конгресмен. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини