Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти збудували величезний окоп: де він знаходиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти збудували величезний окоп: де він знаходиться

Рашисти готуються до можливого українського контрнаступу

8 квітня 2023, 18:30
Поділіться публікацією:

На окупованій Росією території Запорізької області супротивник спорудив величезний окоп, загальна довжина якого понад 70 кілометрів. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на інформацію Центру журналістських розслідувань.

Окупанти збудували величезний окоп: де він знаходиться

Супутникові знімки величезних шанців

За даними розслідувачів, протяжність окопа можна порівняти з відстанню від Херсона до Миколаєва. Крайні точки цього укріплення розміщуються на заході, на околицях села Семенівка Мелітопольського району, і на сході — у полі за селом Маринівка Приморського району.

Згідно з аналізом супутникових знімків, будівництво 70-кілометрової лінії оборони окупанти почали ще у вересні 2022 року. Завершили рити траншеї – 18 жовтня.

"Це майже третина протяжності Запорізької області зі сходу на захід (205 км) та приблизна відстань, наприклад, від Херсона до Миколаєва або від Відня до Братислави", — кажуть аналітики.

Окопи споруджуються різноробочими із Середньої Азії, які працюють на будівництві російських фортифікаційних укріплень вахтами.

Очевидно, завдання цього та інших укріплень, які зводять рашисти, стримати можливий удар українських Сил оборони у напрямку Криму.

Напередодні Україна, вустами спікера МЗС, вкотре відкинула пропозицію поторгуватися з Росією, поступившись їй Кримом.

Тим часом, на півострові зводять також фортифікаційні укріплення, а в Севастополі пролунав вибух.

"У Севастополі було чути гучний вибух, схожий на артилерійський постріл, повідомляє наш кореспондент", — пише "Крим.Реалії".

Крім того, з'явилися новини про вибухи у Феодосії. Звуки вибухів нібито чули в кількох районах, зокрема, на Сімферопольському шосе, вулицях Гарнаєва, Дружби та Одеській, розташованій за 20 кілометрів від Феодосії Старому Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини