Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі пролунав сильний вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі пролунав сильний вибух

Тільки за сьогоднішній день у Криму вже чули щонайменше два сильні вибухи

8 квітня 2023, 13:55 comments5653
Поділіться публікацією:

У Криму сьогодні з самого ранку тривожно. Спочатку з'явилися новини про вибухи у Феодосії. А тепер з'явилася інформація про сильний вибух у Севастополі, який дуже нагадує артилерійський вибух. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пишуть "Крим. Реалії".

У Севастополі пролунав сильний вибух

Вибух у Севастополі. Фото: Getty Images

"У Севастополі було чутно гучний вибух, схожий на артилерійський постріл, повідомляє наш кореспондент", — пише видання.

Наразі інші подробиці вибуху не розкриваються.

Варто зазначити, що сьогодні звуки вибухів нібито чули в кількох районах Феодосії, зокрема, на Сімферопольському шосе, вулицях Гарнаєва, Дружби та Одеській, розташованому за 20 кілометрів від Феодосії Старому Криму. Також деякі стверджують, що видно стовп диму через вибухи спрацювали сигналізації на автомобілях.

Так званий радник голови півострова Олег Крючков стверджує, що спрацювала система протиповітряної оборони (ППО). Пізніше "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито збиття ракети. За його твердженнями, уламки впали в одному із населених пунктів, жертв та руйнувань немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Байдена натякнули — що має врахувати президент України Зеленський перед ухваленням рішення про звільнення Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку квітня активізувалася тема Криму . Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини