Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ впевнено просуваються в Луганській області: де зараз українська армія
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ впевнено просуваються в Луганській області: де зараз українська армія

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє, що ЗСУ просуваються у бік Сватова та Кремінної

29 листопада 2022, 11:07 comments1595
Поділіться публікацією:

Українські захисники поступово просуваються у бік Сватового та Кремінної у Луганській області. Проте ситуація на полі бою залишається досить складною. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая у Facebook.

ЗСУ впевнено просуваються в Луганській області: де зараз українська армія

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Глава Луганщини зазначив, що бої в області продовжуються практично безперервно. Українська армія не лише не дає росіянам жодного шансу, щоб піти в атаку, а й зрушує позиції загарбників.

"Ситуація на лінії фронту досить важка, всі деокуповані села досі ще обстрілюються. Бої продовжуються постійно, цілодобово. Все одно (ЗСУ — ред.) потроху просуваються, чітко тримають лінію оборони і навіть вдається, незважаючи на складні погодні умови, все ж таки потроху просуватися вже далі, у бік Сватова та Кремінної", — заявив Сергій Гайдай.

Варто зазначити, що за даними аналітиків ISW, росіяни можуть приділяти першочергову увагу обороні в районі Сватового, щоб убезпечити критично важливі лінії логістики, що йдуть на схід у тил росіян (Старобельськ).

При цьому на захід від Кремінної також йдуть бої — противник переходить у наступ, ймовірно бажаючи повернути позиції на лиманському напрямі, втрата яких виявилася великою трагедією для Російської Федерації.                  

Читайте також на порталі "Коментарі" – у британській розвідці розповіли, чому російська армія припинила розгортання БТГ в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Луганщині у росіян багато "200-х" та збиті літаки: подробиці від Генштабу Збройних Сил України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини