Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вийшли з Кринок: що відбувається на Лівому березі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вийшли з Кринок: що відбувається на Лівому березі Дніпра

У Кринках росіянам неабияк дісталося внаслідок використання бійцями Сил оборони касетних боєприпасів

23 травня 2024, 15:50 comments4258
Поділіться публікацією:

Мережу шокувала новина про те, що українські захисники залишили багатостраждальний фактично повністю зруйнований населений пункт Кринки на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Але про втрату плацдарму не йдеться. Виявляється, на такий крок наші бійці пішли лише тому, що Сили оборони мають успіх поблизу села Кринки. Вони й просунулися далі. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму телеграм-каналі "Говорять Снайпер" повідомив командир відділення 24-ї ЗШБ ЗСУ "Айдар" Станіслав Бунятов із позивним "Осман".

ЗСУ вийшли з Кринок: що відбувається на Лівому березі Дніпра

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Наші вийшли з Кринок, просунулися та закріпилися в іншому безпечнішому місці на лівому березі", — поінформував військовий.

"Осман" додав, що на цій ділянці фронту російським окупантам неабияк дісталося внаслідок використання бійцями Сил оборони касетних боєприпасів, через що у росіян зафіксовано багато втрат.

"Сьогодні максимально багато втрат у парів від касет, вітаємо з Днем Морської піхоти", — написав захисник.

Вже у коментарях під своєю публікацією "Осман" пояснив: "Відходити там нікуди, відбили собі нову територію та вийшли".

Раніше в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 23 травня повідомлялося, що на Наддніпрянському напрямку противник тричі з початку дня розпочинав штурми, спрямовані на плацдарми Сил оборони на лівому березі річки Дніпро. Успіху не мав. Про вихід ЗСУ із Кринок у зведенні не повідомлялося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розстріл українських військовополонених під Кринки: стало відоме прізвище того, хто наказав.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається навколо саміту миру: чого хоче досягти РФ, загострюючи ситуацію на фронті. Експерт детально проаналізував ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини