Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ «відмінусували» у росіян штурмовик, вертоліт та 7 безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ «відмінусували» у росіян штурмовик, вертоліт та 7 безпілотників

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів

3 березня 2023, 07:50 comments2062
Поділіться публікацією:

Минулої доби українські захисники збили ворожі штурмовик Су-25, вертоліт Мі-24 та семеро безпілотників. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

ЗСУ «відмінусували» у росіян штурмовик, вертоліт та 7 безпілотників

Авіація РФ. Фото: з відкритих джерел

"Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів", — йдеться у звіті.

Крім того, українські військові збили ворожий штурмовик Су-25, вертоліт Мі-24 та семеро безпілотників (1 — типу "Суперкам", 2 — "Орлан" та 4 — "Ланцет").

"Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 6 районів зосередження противника та склад його боєприпасів", — сказано у зведенні.

За останніми даними Генерального штабу ЗСУ, з 24 лютого 2022 року знищено 300 ворожих літаків та 288 вертольотів.

Лише кілька днів тому повідомлялося про знищення ювілейного 300 літака РФ. Воїни 110 бригади Збройних сил України "приземлили" російський штурмовик Су-25 поблизу Авдіївки. Ворожий штурмовик збив українську Stinger.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у четвер, 2 березня, інформаційний простір сколихнула новина про таємничу українську ДРГ, яка нібито наробила справ у Брянській області Росії. З'явилися заяви про те, що диктатор країни-агресора – путін – нібито ось-ось проведе екстрене засідання Ради безпеки з цього приводу. Потім це спростували – мовляв, господар Кремля проведе оперативну зустріч із Радбезом 3 березня. А ось заплановану путінську поїздку до Ставропольського краю вирішили скасувати. Що це було? До чого готується Росія чи готують росіян? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Держдумі РФ закликали закінчувати "спецоперацію" в Україні та розпочинати справжню війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини