Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ відбили у РФ територію, яка була окупована з 2014 року (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відбили у РФ територію, яка була окупована з 2014 року (ВІДЕО)

ЗСУ відбили один із териконів у межах Горлівки та захопили позиції противника

12 грудня 2023, 14:15 comments1024
Поділіться публікацією:

Штурмова група 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила відбила один із териконів у межах населеного пункту Горлівка Донецької області та встановила там український прапор. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив президент України Володимир Зеленський, опублікувавши відповідне відео.

ЗСУ відбили у РФ територію, яка була окупована з 2014 року (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Наші герої – штурмова група 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, королівської бригади. Незважаючи на складні умови, відбила один із териконів у межах Горлівки та захопила позиції противника", – зазначив глава української держави.

Президент зазначив, що тепер над териконом майорить наш прапор. "Горлівка – це Україна! Донбас – це Україна!" — наголосив Володимир Зеленський.                                                            

Зазначимо, водночас, за повідомленнями бригадного генерала, командувача оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександра Тарнавського, противник значно посилив штурми українських позицій у районі Авдіївки та Мар'їнки .

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини