Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили ще по одному мосту у Херсонській області: у чому його важливість
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили ще по одному мосту у Херсонській області: у чому його важливість

ЗСУ продовжують завдавати ударів по логістичним шляхам окупантів

10 серпня 2022, 15:37 comments3820
Поділіться публікацією:

Українська армія завдала точного удару по окупованій території Херсонської області. Зокрема, мостом поблизу Каховської ГЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення оперативного командування "Південь" у Facebook.

ЗСУ вдарили ще по одному мосту у Херсонській області: у чому його важливість

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Завдавши прицільного удару українські військові знищили транспортно-логістичні шляхи росіян. Тепер міст у районі Каховської ГЕС став абсолютно непридатним для використання, і окупанти не зможуть по ньому перекидати з анексованого Криму техніку та боєприпаси.

"Наш вогневий контроль транспортно-логістичних шляхів на тимчасово окупованих територіях Херсона призвів до закріплення статусу мосту в районі Каховської ГЕС як непридатного для використання. Попадання акуратне, але дієве", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше в Міноборони України повідомили, що найуразливішим місцем Росії в Херсонській області є жива сила та скупчення військової техніки. ЗСУ ставлять за мету удари по цих військових цілях, щоб у результаті зробити ворога повністю беззахисним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному вечірньому зверненні 9 серпня президент України Володимир Зеленський його основну частину присвятив Криму, де пролунали вибухи на військовому аеродромі та складах у Новофедорівці. Лідер українців заявив, що російська війна проти України та вільної Європи розпочалася у Криму – і має закінчитися його звільненням. Наголосив, що Чорноморський регіон не може перебувати у безпеці, поки Крим є військовою базою РФ. Додав, що Крим обов'язково знову стане українським. Згадав Кримську платформу. Як оцінюєте ці заяви? Коли та за яких умов Україна може повернути Крим? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – генерал Марченко розповів, які території ЗСУ зможуть звільнити до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини