Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили по позиціях окупантів на Луганщині: знищено багато техніки та живої сили ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили по позиціях окупантів на Луганщині: знищено багато техніки та живої сили ворога

Удар ЗСУ припав за позиціями окупантів у Новоайдарі та Сватовому

20 вересня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали удару по позиціях окупантів у Новоайдарі та Сватовому (Луганська область). Внаслідок чого країна-агресор не дорахувалася півсотні одиниць техніки та 70% живої сили на одному з об'єктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення голови Луганської ОВА Сергія Гайдая в Telegram.                                                             

ЗСУ вдарили по позиціях окупантів на Луганщині: знищено багато техніки та живої сили ворога

Удар по російській техніці. Фото: із відкритих джерел

Глава Луганської ОВА повідомив, що в ніч на 18 вересня було завдано ударів по Новоайдарському лісгоспу та старому автовокзалу у Сватовому.

"У Новоайдарі було ліквідовано і виведено з ладу близько 50 одиниць військової техніки і знищено боєприпаси. А в Сватовому 70% особового складу, що знаходився на вказаному об'єкті, загинули", — розповів Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у зверненні президент України Володимир Зеленський серед іншого зазначив, що візьме участь у саміті з питань продовольчої безпеки. На цьому, наголосив він, "принципово важливий елемент глобальної безпеки, і Україні є що сказати". Що можна сказати про ситуацію із продовольчою безпекою на даний момент? Чому Росія останнім часом "качає тему" можливого закриття морських "зернових коридорів" з України? Як цьому завадити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – нардеп назвав 5 причин , чому путін почав розігрувати карту "референдуму". Про те, щоб терміново провести фейковий, постановочний "референдум" про приєднання до Росії в один голос заявили ватажки "ЛДНР", звернувшись із таким проханням до Москви.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини