Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили по кублах окупантів у Запорізькій області: дуже багато "трисотих"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили по кублах окупантів у Запорізькій області: дуже багато "трисотих"

Розгорнутий у Токмаку госпіталь повністю заповнений пораненими військовослужбовцями російських окупаційних військ

9 грудня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Російські загарбники втратили пораненими щонайменше 240 людей внаслідок ударів ЗСУ щодо зосередження загарбників у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області. Як повідомляє у своєму ранковому зведенні Генштаб, знищено 3 склади боєприпасів та близько 20 одиниць військової техніки різних типів.

ЗСУ вдарили по кублах окупантів у Запорізькій області: дуже багато "трисотих"

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

Розгорнутий на базі "Токмацького протитуберкульозного диспансеру" госпіталь забитий під зав'язку пораненими військовослужбовцями російських загарбницьких військ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські десантники продовжують знищувати живу силу російських загарбників біля Бахмута, гатячи за позиціями росіян, філігранно потрапляючи прямо в ціль.                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні до українців президент Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники звільнили 1888 населених пунктів, але ще стільки перебувають під російською окупацією. Він також акцентував увагу на звірствах РФ (та продовжує цілеспрямовано винищувати мирне населення), важливості трибуналу над країною-агресором, говорив про ситуацію на фронті, в енергетиці, торкнувся рішення Верховного суду Франції, який залишив чинним рішення про виплату українському "Ощадбанку". 5 млрд Росією (процес тягнувся ще з 2015 року). Як у найближчому майбутньому може розвиватися ситуація на всіх фронтах , включаючи власні військові, дипломатичний, економічний? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини