Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ вдарили HIMARS по пунктах окупантів у Мелітополі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вдарили HIMARS по пунктах окупантів у Мелітополі: подробиці

Вночі HIMARS вдарили по пунктах окупантів у Мелітополі, 100 убитих

8 серпня 2022, 08:40 comments1836
Поділіться публікацією:

У ніч проти 8 серпня українські захисники завдали потужних ракетних ударів HIMARS по пунктах тимчасової дислокації російських військ на промислових майданчиках у Мелітополі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

ЗСУ вдарили HIMARS по пунктах окупантів у Мелітополі: подробиці

РСЗО HIMARS. Фото: Генштаб ЗСУ

Містопосадовець Мелітополя зазначив, що удар був ювелірно точним. Тому після удару ЗСУ рашисти виявили, що мають багато знищеної військової техніки. Крім цього, ті російські військові, які відпочивали у тимчасових казармах, уже більше не загрожуватимуть українському народові. Понад 100 росіян вдалося ліквідувати. Також багато людей отримали поранення.

"За попередніми підрахунками, знищено значну кількість військової техніки. Понад 100 російських солдатів, які перебували цієї ночі в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзона, а їхні батьки вже обирають модель і колір автомобіля Lada", — зазначив Федоров.

Федоров також поінформував, що Росія значну частину ППО вирішила залишити на посиленні позицій своїх військ у Херсоні. Туди було перекинуто більшість, що була у тимчасово окупованому Мелітополі.

Мер уточнив, що ніч із 7 на 8 серпня вдалася дуже вдалою для української армії. Те, що сталося, вкотре показало, що з тими засобами ППО, які є у росіян, вони фактично беззахисні перед американськими HIMARS. Головний висновок з цього всього – анонс незабаром контрнаступу на півдні України, включаючи з мелітопольським напрямком дуже скоро здійсниться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Китай відповів США на візит Пелосі: до чого призведе суперечка двох держав — які є ризики для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — переговори Путіна та Ердогана : про що домовилися — чи є причина переживати Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини