Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ уже в Лимані - речник Східного управління Сергій Череватий
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ уже в Лимані - речник Східного управління Сергій Череватий

Україна продовжує повертати землі під свій контроль.

1 жовтня 2022, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кілька днів українські військові проводили атакувальні операції поблизу містечка Лиман. За ці дні ЗСУ вдалось звільнити кілька намелених пунктів навколо Лиману, серед яких Ямпіль, Дробишеве, Ставки та інші. І ось українські військові вже в Лимані, про це повідомляє речник Східного управління Сергій Череватий.

ЗСУ уже в Лимані - речник Східного управління Сергій Череватий

ЗСУ вже у Лимані. Фото з відкритих джерел

Збройні сили України вдало атакують позиції російських окупантів. І з кожним днем звільняють все більше міст та селищ України. Кілька днів тому почала з’являтись інформація, що ЗСУ вже навіть зайшли в Лиман, але офіційного підтвердження так і не було. До сьогодні, 1 жовтня. Речник Східного управління ЗСУ Сергій Череватий повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини", що українські військові зайшли в Лиман, але наголосив, що поки в місті тривають бої.

Інформація і те відео, яке ви бачили зі стелою – це правда. Ми уже в Лимані. Але точаться бої. Деталі будуть згодом, — сказав Череватий.

Цікаво, що російські ЗМІ повідомляють, що війська РФ покинули місто для зайняття інших позицій, тому слід очікувати, що найближчим часом офіційно повідомлять, що Лиман повністю під владою України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова Олексія Арестовича, який говорив, що ЗСУ під Лиманом вже не зупинити. Також військовий аналітик впевнений, що росіяни втічуть з міста та будуть споруджувати нову лінію захисту в районі населеного пункту Сватове, де до окупаційних військ приєднаються нові мобілізовані росіяни.

Також "Коментарі" писали про можливу оцінку російських полонених, які знаходяться під Лиманом.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:11

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини