Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупантів в районі Лиману чекає котел, ЗСУ вже не зупинити – Арестович (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупантів в районі Лиману чекає котел, ЗСУ вже не зупинити – Арестович (ВІДЕО)

Арестович анонсує, що Лиман найближчим часом буде звільнено.

28 вересня 2022, 23:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу Президента Олексій Арестович стверджує, що на сході України поблизу Лиману на російських окупантів чекає котел. Про це заявив Арестович в ефірі проєкту "Фейгин Live".

На окупантів в районі Лиману чекає котел, ЗСУ вже не зупинити – Арестович (ВІДЕО)

На окупантів в районі Лиману чекає котел ЗСУ вже не зупинити Арестович. Фото з відкритих джерел

Український політичний і військовий оглядач Олексій Арестович заявляє, що за словами численних російських ЗМІ він постійно чує про оточення росіян навколо Лиману. Різні кореспонденти та пабліки пишуть, що ще буквально один, два дні і Лиман буде повністю зачищено від армії РФ.

Арестович також говорить, що є повідомлення і про успіхи набагато глибше на лінії фронту, але таким меседжам довіряти не варто. А варто слухати Генеральний штаб ЗСУ, який говорить, що ми повільними кроками рухаємося вперед.

Далі радник Офісу президента України заявив, що ЗСУ в цьому напрямку вже не зупинити, а російських окупантів чекає котел.

Фейгін своєю чергою запитав у Арестовича, чи росіяни можуть врятувати ситуацію надіславши нещодавно мобілізовані сили. Військовий оглядач повідомив, що росіяни вже ніяк не зможуть посилити позиції в Лимані, адже ЗСУ відрізали дорогу, якою вони б могли доправити нещодавно мобілізованих.

Арестович анонсує, що росіяни будуть будувати другу лінію оборони в районі Сватово, куди залучать велику кількість погано натренованих нещодавно мобілізованих чоловіків.

Уривок розмови Олексія Арестовича в проєкті "Фейгин Live" можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як мобілізовані росіяни бояться їхати в Україну, тому телефонують і запитують інструкцію здачі в полон. 

Також "Коментарі" писали, що мобілізованих росіян відправляють в Україну без підготовки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/uniannet/73920
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини