Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, скільки російських військових потрапили в оточення під Лиманом
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки російських військових потрапили в оточення під Лиманом

Російські війська зробили кілька спроб деблокувати оточення, але вони всі провалилися

30 вересня 2022, 23:28
Поділіться публікацією:








Кілька тисяч російських солдатів та офіцерів разом з технікою потрапили в оточення під Лиманом в Донецькій області. Таку заяву зробив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

Арестович розповів, скільки російських військових потрапили в оточення під Лиманом

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Найбільша цифра, яку називають, 5,5 тисячі осіб, найменша – 2,5 тисячі. Але їм триндець у тому чи іншому варіанті. Оточення – це завжди триндець", — розповів Арестович.

Окрім цього, він повідомив, що російські окупанти зробили кілька спроб деблокувати оточення, але вони всі  вони не дали результатів через відсутність згуртованих резервів у достатній кількості.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович прокоментував можливу загрозу вторгнення з Білорусі. Якщо російська армія знову спробує з території Білорусі напасти на Україну, то дозволу в Олександра Лукашенка ніхто не буде питати. У разі такого сценарію Україна не буде сентиментальною і не чекатиме на чергову "Бучу". Таку заяву зробив радник Офісу президента України Олексій Арестович. Арестович натякнув, що українська армія прийме відповідні заходи ще до того, як російські загарбники перейдуть через білорусько-український кордон.

Також "Коментарі" писали про те, що українські розвідники вже в Донецьку. Українська розвідка успішно заходить до тимчасово окупованого Донецька. Росіяни та місцеві сепаратисти здивовані нахабством українців.  Про це розповів полковник ЗСУ у запасі, військовий льотчик-інструктор Роман Світан. Офіцер зазначив, що українським військовим не потрібно будувати великий ударний кулак, щоб пробитися до Донецька. Справа в тому, що російські загарбники всі ці вісім років окупації навіть не допускали можливості настання ЗСУ.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини