Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович прокоментував можливу загрозу вторгнення з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович прокоментував можливу загрозу вторгнення з Білорусі

Арестович заявив, що ЗСУ приймуть рішучі дії у разі загрози вторгнення з Білорусі

29 вересня 2022, 22:24
Поділіться публікацією:

Якщо російська армія знову спробує з території Білорусі напасти на Україну, то дозволу в Олександра Лукашенка ніхто не буде питати. У разі такого сценарію Україна не буде сентиментальною і не чекатиме на чергову "Бучу". Таку заяву зробив радник Офісу президента України Олексій Арестович  під час бесіди з російським  юристом та адвокатом Марком Фейгіним.

Арестович прокоментував можливу загрозу вторгнення з Білорусі

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

 Арестович натякнув, що українська армія прийме відповідні заходи ще до того, як російські загарбники перейдуть через білорусько-український кордон.

"Він нікуди не подінеться. Якщо російські війська зайдуть, вони зайдуть без запитань. Питання – чи підуть вони, знаючи, що їх очікує тут. Друге – що буде з ними, коли вони спробують перейти кордон. А за моїми відчуттями, цього разу ми сентиментувати не будемо. Я маю на увазі – не коли вони перетнуть кордон, а до того, як вони перетнуть кордон. Чекати на чергову Бучу ніхто вже не буде", – сказав Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів про ситуацію на Херсонському напрямку. Бійці ЗСУ нашої країни  на Херсонському напрямку  переважають окупантів  в силах далекобійної артилерії  і, завдаючи  удари по ворожих  угрупованнях, послаблюють їх сили, щоб вони повністю  "посипалися". Також Олексій Арестович повідомив, що наші захисники, завдаючи відчутних втрат окупантам на херсонському напрямку, посилаючись на інформацію українського командування, знищили баржу з трьома "Панцирями". за його словами, здобич виявилась дуже цінною. Росіяни  баржами перевозять військову техніку, боєприпаси, в якийсь момент прилетіло саме туди.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 вересня 2022, 21:27

Оце так божевільні під Че Геварою довели Україну. Ніхто з нею співіснувати не бажає. Беня гарно помстився за Приватбанк - весь світ на вухах.


Новини