Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ успішно просунулися на півдні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ успішно просунулися на півдні: що відомо

Незабаром стане відомо про нові звільнені від російських окупантів населені пункти

10 вересня 2022, 14:45 comments1393
Поділіться публікацією:

Поки що вся увага прикута до успішних наступальних дій української армії в Харківській області Україна продовжує відновлювати контроль над раніше окупованими територіями Херсонщини. ЗСУ у різних напрямках на півдні просунулися на відстань від двох до кількох десятків кілометрів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла голова об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.                                                                                                                

ЗСУ успішно просунулися на півдні: що відомо

ЗСУ. Фото: Getty Images

"Є просування наших військ лінією південного фронту різними ділянками від двох до декількох десятків кілометрів. Незабаром ми обов'язково повідомимо про ті населені пункти, які з радістю зустрічають наших бійців", – поінформувала речник прес-центру.

Наталія Гуменюк зазначила, що є успіхи у ЗСУ щодо знищення живої сили та техніки противника. Лише за 9 вересня воїни на півдні знищили понад 70 окупантів, 9 танків та 2 гаубиці, з яких російські загарбники систематично відкривали вогонь Нікопольським районом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — реверанс Ердогана у бік Путіна – чи є небезпека для українсько-турецьких стосунків.

Також видання "Коментарі" повідомляло – фактично пройшла перша декада вересня. Які висновки можна зробити про воєнну ситуацію? Як вона може в найближчому майбутньому розвиватися далі? Чи є шанс ЗСУ нарешті почати виганяти ворога з української землі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

10 вересня 2022, 16:20

Зачeм дapить цвeты и пoдаpки, выпpашевать у жeны, снимать пpоститyткy если можно пpосто пoтpаxатьcя. Мoжeшь сам убeдитьcя, вот ccылка ----- https://0a.fit/zex


Новини