Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ уразили велике скупчення ворога на лівобережжі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ уразили велике скупчення ворога на лівобережжі: подробиці

Сили оборони знищили місце дислокації росіян на лівобережжі

9 лютого 2024, 19:25
Поділіться публікацією:

Сили оборони надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах. Зокрема, Збройним силам України вдалося уразити скупчення противника, ліквідувавши 39 окупантів.

ЗСУ уразили велике скупчення ворога на лівобережжі: подробиці

ЗСУ продовжують знищувати окупантів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють Сили оборони півдня України, за минулу добу українські захисники знищили на лівому березі 39 окупантів, 3 реактивні системи залпового вогню “Град”, 3 одиниці ракетно-артилерійського озброєння, 5 мінометів, 1 комплекс радіоелектронної боротьби, 6 одиниць автомобільної техніки.

Наразі це підтверджені втрати ворога, які після уточнень можуть виявитися ще більшими.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рішення призначити Олександра Сирського Головнокомандувачем ЗСУ, ймовірно, викличе негативну реакцію серед українських військовослужбовців, які перебувають на фронті, пише видання The Washington Post. WP зазначає, що рядові солдати не дуже люблять Сирського, оскільки багато хто вважає його командиром радянського типу. Не менш різко про нового Головнокомандувача ЗСУ висловилися бойові офіцери.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники продовжують відкривати мілітаристські табори для підготовки дітей до військових дій. Гауляйтери анонсували створення клубу “Воїн” на окупованій території Запорізької області. Клуб планують відкрити на базі дитячого оздоровчого табору "Іскра". Зазначається, що в клубі підлітків будуть навчати вогневій та інженерній підготовці. У такий спосіб українських дітей готуватимуть до служби в армії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/6109
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини