Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти готують дітей до війни: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти готують дітей до війни: подробиці

В окупації запрацювали мілітаристські табори для дітей

8 лютого 2024, 21:53
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники продовжують відкривати мілітаристські табори для підготовки дітей до військових дій.

Окупанти готують дітей до війни: подробиці

Росіяни готують дітей в окупації до воєнних дій. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, гауляйтери анонсували створення клубу “Воїн” на окупованій території Запорізької області. Клуб планують відкрити на базі дитячого оздоровчого табору "Іскра".

Зазначається, що в клубі підлітків будуть навчати вогневій та інженерній підготовці. У такий спосіб українських дітей готуватимуть до служби в армії РФ.

Навчання відбуватиметься під наглядом інструкторів-окупантів з Росії. Крім того, для промивання мізків дітям планують читати лекції про "справжні причини війни" та курси з “російської історії”.

Центр національного спротиву пообіцяв, що російські “волонтери” та “інструктори” закінчать свою кар’єру раніше, ніж планують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Президент повідомив, що призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини