Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського

В Україні до керівництва Збройними Силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Він повідомив, що призначив новим головкомом командувача Сухопутних військ Олександра Сирського

8 лютого 2024, 18:52
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський повідомив, що провів зустріч з Валерієм Залужним і мав з ним відверту розмову про те, що армія потребує термінових змін.

Зеленський призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського

Олександр Сирський - новий Головнокомандувач ЗСУ

"Я запропонував генералу Залужному бути й надалі разом у команді Української держави. Буду вдячний за його згоду"
, — сказав президент.

Разом з тим Зеленський повідомив, що з сьогоднішнього дня до керівництва Збройними Силами України приступає нова управлінська команда.

"Я хочу, щоб бачення війни було єдиним і в наших воїнів у Роботиному чи Авдіївці, і в Генеральному штабі та на Ставці. Я провів десятки розмов із командирами різного рівня. Зокрема, сьогодні говорив із бригадними генералами Андрієм Гнатовим, Михайлом Драпатим, Ігорем Скибюком та полковниками Павлом Палісою і Вадимом Сухаревським. Усі вони розглядаються на керівні посади в армії та служитимуть під проводом найбільш досвідченого українського командувача",
- сказав Зеленський.

Насамкінець Зеленський повідомив, що призначив Головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського і додав, що він має успішний досвід захисту – провів Київську оборонну операцію, та має також і успішний досвід наступу – Харківської визвольної операції.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що після зустрічі з Зеленським Валерій Залужний повідомив, що завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року, тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій. При цьому міністр оборони Рустем Умєров також розповів про нові завдання у війні та повідомив про те, що Залужного відправлено у відставку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, на думку радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, президент Володимир Зеленський відповідає за все, що відбувається в країні. За його словами, він як Верховний головнокомандувач також відповідає за ситуацію на фронті. Подоляк каже, що президента невлаштовує те, що на фронті зараз стагнується.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини