Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не рахує життя солдатів": що у ЗСУ думають про Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не рахує життя солдатів": що у ЗСУ думають про Сирського

У ЗСУ розповіли про ставлення солдатів і офіцерів до Олександра Сирського

8 лютого 2024, 23:13 comments10650
Поділіться публікацією:

Рішення призначити Олександра Сирського Головнокомандувачем ЗСУ, ймовірно, викличе негативну реакцію серед українських військовослужбовців, які перебувають на фронті, пише видання The Washington Post.

"Не рахує життя солдатів": що у ЗСУ думають про Сирського

Сирський став новим Головнокомандувачем ЗСУ. Фото з відкритих джерел

WP зазначає, що рядові солдати не дуже люблять Сирського, оскільки багато хто вважає його командиром радянського типу.

"Сирський занадто довго тримав війська під вогнем у Бахмуті. При тому, що місто, зрештою, перейшло під контроль Росії. Тисячі українських солдатів було вбито і багато хто отримав поранення, захищаючи місто, яке мало обмежене стратегічне значення", — пише видання.

WP наводить слова неназваного українського високопоставленого військового чиновника, який розповів, що "сто відсотків" його підлеглих не поважають Сирського, бо вважають, що "він не рахує життя солдатів". Джерело розповіло виданню, що у порівнянні із Залужним Сирський має набагато меншу підтримку в армії.

Не менш різко про нового Головнокомандувача ЗСУ висловилися бойові офіцери.

"За кілька місяців, ймовірно, будуть спроби проведення штурмових дій, тому що Сирський піде за Зеленським. А Зеленський хоче великих перемог. Я думаю, що буде більше необдуманих атак, а також утримування території, за які не слід триматися. Наприклад, Бахмут, замість того, щоб створити нормальну оборону, фортифікаційні споруди, траншеї, вони просто пропускали людей через м'ясорубку, щоб припинити штурмові дії. Я думаю, ми ще побачимо це лайно", — сказав WP майор, який зараз воює на сході України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Президент повідомив, що призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

9 лютого 2024, 20:28

Предавший однажды предаст не единожды! сырский мразь и типичный предатель! Эта гнида уже один раз присягу нарушила, веры этой твари нет!


Новини