Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ розгромили скупчення техніки та окупантів на Луганщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розгромили скупчення техніки та окупантів на Луганщині (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують не лише стримувати наступ противника, а й контраткувати на Луганщині

5 листопада 2022, 13:00 comments2224
Поділіться публікацією:

Нацгвардійці оприлюднили відео, як розгромили скупчення техніки та живої сили російських загарбників у Луганській області. Як передає видання "Коментарі", відео з'явилося на офіційній сторінці Нацгвардії у Facebook.

ЗСУ розгромили скупчення техніки та окупантів на Луганщині (ВІДЕО)

Нацгвардійці. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що бійці 27 Печерської бригади НГУ виявили та завдали вогневої поразки щодо скупчення бронетехніки та позицій ворога на Луганщині.

В результаті успішно виконаного завдання гвардійці знищили 5 танків, 2 броньовані бойові машини та окупанти, точна кількість яких невідома.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗС РФ вже працюють на межі можливостей: у британській розвідці назвали нову проблему окупантів. Збройні сили Росії вже працюють на межі можливостей, забезпечуючи підготовку приблизно 300 000 військовослужбовців, необхідних для "часткової мобілізації", оголошеної 21 вересня 2022 року.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, виступаючи разом із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Стамбулі, заявив, що Швеція та Фінляндія ще не виконали всіх зобов'язань щодо угоди, яка підтверджує їх заявки на вступ до Альянсу. Мовляв, вони досі мають зробити конкретні кроки. Про що говорять такі дії Туреччини, враховуючи, що лише вона фактично блокує остаточне прийняття Швеції та Фінляндії до НАТО? Чи є шанс, що вони стануть членами Альянсу до кінця року? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини