Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ проводять операції на території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ проводять операції на території Росії

Для своїх атак українці обирають виключно військові цілі

19 грудня 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

Українські захисники здійснюють операції на території країни-агресора з використанням різних засобів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький в інтерв'ю виданню BILD.

ЗСУ проводять операції на території Росії

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

За словами Скибицького, ці операції дуже складні та потребують серйозної підготовки, оскільки російські військові об'єкти добре охороняються.

В українській розвідці акцентували увагу, що у ЗСУ обирають для своїх атак суто військові цілі, атакуючи військові об'єкти російських збройних сил. Зокрема, саме ці об'єкти росіяни використовують для того, щоб завдавати ударів по енергосистемі України та іншій цивільній інфраструктурі. Також під прицілом українських військових логістичні центри, командні пункти, гарнізони із великою кількістю російських військових.

Читайте на порталі "Коментарі" — в Україні небезпідставно побоюються чергового масованого наступу російських військ в Україну. В Інституті вивчення війни вважають, що такий наступ може відбутися найближчими місяцями.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні до українців президент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті, говорив про важливий прогрес у питанні ППО, роботу щодо створення спеціального трибуналу з приводу російської агресії та притягнення всіх винних у ній до справедливої відповідальності. Тим часом, за даними Foreign Policy, двоє американських законодавців, які очолюють незалежну урядову організацію з прав людини, представили резолюцію, яка закликає президента Джо Байдена вивести Росію із Ради Безпеки ООН. Як змінилася останнім часом ситуація на фронтах російсько-української війни, включаючи дипломатичну? Як вона може змінитися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини