Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ призупинили просування флангами в Бахмуті: у Генштабі пояснили, в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ призупинили просування флангами в Бахмуті: у Генштабі пояснили, в чому причина

Олександр Сирський, кажучи про Бахмут, заявив, що зараз ЗСУ виконують інші завдання, тому просування флангами до міста-фортеці призупинено

1 червня 2023, 12:25
Поділіться публікацією:

Українські захисники протягом минулих днів призупинили поступ на флангах на Бахмутському напрямку. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю УП розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

ЗСУ призупинили просування флангами в Бахмуті: у Генштабі пояснили, в чому причина

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Протягом кількох минулих днів просування на флангах було зупинено, оскільки там виконували інші важливі завдання. Командуванням нашого угруповання вживаються відповідні заходи, спрямовані на відновлення боєздатності наших частин та зрив ворожих намірів", – розповів генерал.

Також Сирський зазначив, що противник змінив свої дії на Бахмутському напрямку, тож на цій ділянці фронту спостерігається тимчасове затишшя.                                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — Бахмут без "Вагнера": Пригожин зробив нову заяву про виведення своїх найманців.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут, який росіяни, згідно із заявами їхньої пропаганди та ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, вже захопили неодноразово, насправді все ще триває. Відомо, що українські підрозділи періодично контратакують росіян, маючи навіть певний поступ. А в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що ні вагнерівці, ні російські регулярні війська не в змозі будуть розгорнути просування за межами міста-фортеці після боїв на виснаження, яке провели ЗСУ. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" політичні моменти останніх новин щодо ситуації з Бахмутом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини