Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ прицільно вдарили по росіянах на півдні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ прицільно вдарили по росіянах на півдні: подробиці

Усього за добу на півдні наші захисники виконали близько 180 вогневих завдань

1 листопада 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

Росіянам довелося дуже непросто в районі Снігурівки, де ЗСУ прицільно вдарили по скупченню живої сили противника. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЗСУ прицільно вдарили по росіянах на півдні: подробиці

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У повідомленні зазначається, що українською авіацією було влучно атаковано скупчення особового складу окупантів на опорному пункті противника в районі Снігурівки на Миколаївщині. Артилеристи та ракетники Сил оборони протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Виконано близько 180 вогневих завдань. Вороже військо поменшало на 21 рашиста. Демілітаризували одну військову машину та міномет. Інші втрати ворога дорозвідуються.

Тим часом, у готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря знаходиться 1 носій високоточних крилатих ракет, споряджений вісьмома "Калібрами". Загальна чисельність корабельного угруповання ворога у Чорному морі становить 7 кораблів та катерів, які продовжують маневрування вздовж південного узбережжя Криму.

Варто зазначити, у напрямку Херсона продовжується контрнаступ ЗСУ. Українські війська поступово звільняють нашу територію від рашистів. Росіянам нічого іншого не залишається, як відступати на півдні, залишаючи раніше зайняті рубежі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава ГУР Кирило Буданов прогнозує найпотужніший потрясіння для росіян вже в листопаді, коли ЗСУ звільнять Херсон і розвінчують один із головних міфів Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Туреччини Ердоган відреагував на вихід Росії із "зернової угоди", заявивши, що це дуже нерішучий крок Москви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини