Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет "Калібр" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет "Калібр" (ФОТО)

Уламки збитих "Калібрів" знайшли біля Вінниці

14 липня 2022, 22:06
Поділіться публікацією:

Українські захисники показали уламки двох російських ракет, що вдалося збити, коли вони летіли на місто Вінницю. Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ на сторінці в Facebook.

ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет "Калібр" (ФОТО)

Уламки збитих "Калібрів" знайшли біля Вінниці (фото facebook.com/kpszsu)

 У повідомленні йдеться, що загалом російські окупанти запустили 5 ракет "Калібр". Уламки двох збитих знайшли біля Вінниці.

"Знайдено уламки ракет, збитих 14 липня протиповітряною обороною поблизу Вінниці. Знищено дві з п'яти ракет морського базування типу "Калібр". На жаль, лише дві", — йдеться в повідомленні українських захисників.

ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет ”Калібр” (ФОТО) - фото 2
ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет ”Калібр” (ФОТО) - фото 3
ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет ”Калібр” (ФОТО) - фото 4
ЗСУ показали уламки збитих біля Вінниці ракет ”Калібр” (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у МВС розповіли про навідників під час ракетного удару по Вінниці14 липня, коли рф обстріляла Вінницю, поліція затримала кілька десятків людей, які можуть бути навідниками, їх підозрюють у коригуванні вогню. Наразі правоохоронці їх допитують. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, коментуючи інформацію на брифінгу про нібито затримання навідника окупантів. 

Також "Коментарі" писали про те, що ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше містоОдна з ракет, якими російські окупанти вдарили по Вінниці, тримала курс на Житомир. Про це  заявив житомирський міський голова Сергій Сухомлін на сесії Житомирської міськради.

Раніше "Коментарі" повідомляли  про будівлю у Вінниці, де через ракетний удар не вижив ніхто.  Внаслідок ракетного удару по Вінниці найбільше постраждало приміщення діагностичної клініки, попередньо всі, хто був усередині, загинули. Діагностична клініка розташовувалась у Вінниці, в одноповерховій будівлі. На момент атаки росіян медустанова працювала і тому за тією інформацією, яка є на даний момент – ні медперсонал, ні пацієнти вижити не змогли.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини