Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по Вінниці: у МВС розповіли про навідників
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Вінниці: у МВС розповіли про навідників

Після допитів можна буде вже напевно сказати, що хтось із затриманих був навідником ворога, зазначив Монастирський

14 липня 2022, 19:11 comments2528
Поділіться публікацією:

14 липня, коли рф обстріляла Вінницю, поліція затримала кілька десятків людей, які можуть бути навідниками, їх підозрюють у коригуванні вогню. Наразі правоохоронці їх допитують. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, коментуючи інформацію на брифінгу про нібито затримання навідника окупантів.

Ракетний удар по Вінниці: у МВС розповіли про навідників

У МВС розповіли про навідників (фото з відкритих джерел)

"Після цієї трагедії були затримані кілька десятків людей", — розповів Монастирський.

За словами міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, після відповідних допитів можна буде вже напевно сказати, що хтось із них був навідником ворога.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто. Одна з ракет, якими російські окупанти вдарили по Вінниці, тримала курс на Житомир. Про це повідомив житомирський міський голова Сергій Сухомліна на сесії Житомирської міськради. 

Також "Коментарі" писали про те, що вінничани заявили про понад 10 зниклих безвістиЗа оновленими даними ДСНС, станом на 16 годину 14 липня, потерпілих внаслідок ракетного удару по Вінниці 52 особи, з яких три дитини, ушпиталено до лікарень. Відомо, що 34 людини доправили до реанімації, вони в важкому стані. Попередньо, є пошкодження 55 будівель довкола місця трагедії та знищено і ушкоджено 40 приватних автомобілів. В пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій говорять, що розшукують 46 людей, які не виходять на зв’язок. В поліцію вже звернулося 15 громадян та заявили про зниклих безвісти знайомих і рідних. Пошуково-рятувальні роботи тривають, на місці працюють 319 рятівників, піротехніки, кінологи, психологи ДСНС, 12 слідчо-оперативних груп Національної поліції України та Служби безпеки та 400 поліціянтів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 липня 2022, 22:47

ДЕ ВІЙСЬКОВІ ТРИБУНАЛИ для ЗРАДНИКІВ, СЕПАРАТИСТІВ, КОЛАБОРАНТІВ та НАВІДНИКІВ і ПРЕВСЕЛЮДНА СТРАТА (розстріл) за скоєний злочин під час війни...???!!! Розстріляйте превселюдно з десяток ЗРАДНИКІВ, СЕПАРАТИСТІВ, КОЛАБОРАНТІВ та НАВІДНИКІВ підоросів і для усіх буде НАУКА...!!! А так, як ВИ, цих зрадників гуманно хочите осудити на 8-10 років за десятки загиблих і тисячі скалічених, то ці зрадники МАЮТЬ ВАС УСІХ В ЗАДНИЦІ з вашими "гуманними погрозами". ЛИШЕ КЛИН, КЛИНОМ ВИБИВАЮТЬ...!!!, а не підставляють другу щоку...!!! Бо після другої щоки вже нічого не сказано...!!!


Новини