Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ почали обстріл російських позицій у Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ почали обстріл російських позицій у Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку

Контрнаступ триває.

1 жовтня 2022, 21:20 comments1817
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують атакувати російські позиції та звільняти території від окупантів. Журналіст Андрій Цаплієнко повідомляє, що ЗСУ почали потужний обстріл з артилерійського озброєння по кількох містах, які перебувають під тимчасовим контролем Росії. Про це він повідомляє у своєму Telegram каналі.

ЗСУ почали обстріл російських позицій у Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку

ЗСУ почали обстріл російських позицій. Фото з відкрих джерел

1 жовтня було офіційно підтверджено речником Східного управління Сергієм Череватим, що українські війська зайшли в Лиман та проводять активні бої на околиці міста. В той самий час російські ЗМІ повідомляли, що їх солдати покинули місто та відходять для зайняття вигідних оборонних позицій.

Український журналіст Андрій Цаплієнко повідомляє, що українська армія зайняла вдалі позиції і тепер починає масований обстріл окупованих територій. Наразі Цаплієнко назвав чотири міста по яким почався артобстріл – це Рубіжне, Кремінна, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. За повідомленням журналіста саме у цих містах скаржаться російські військові на ситуацію на фронті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за словами Олексія Арестовича ЗСУ вже не зупинити у Лимані і військові Російської Федерації потраплять у котел. Радник Офісу президента прогнозує, що Україна може захопити від двох до п’яти тисяч росіян у цьому напрямку.

Також "Коментарі" писали, що після деокупації Лиману почнеться звільнення Луганської області. Такі слова заявив голова Луганської обласної адміністрації Сергій Гайдай. Також Гайдай запевнив, що псевдореферендуми та укази Путіна про приєднання українських територій до РФ ніяк не впливають на український контрнаступ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини