Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після звільнення Лиману очікуємо на початок деокупації Луганщини – Гайдай
commentss НОВИНИ Всі новини

Після звільнення Лиману очікуємо на початок деокупації Луганщини – Гайдай

Усе більше інформації про деокупований Лиман.

1 жовтня 2022, 17:56
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український контрнаступ продовжується та звільняє все більше території від російської окупації. Голова Луганської обладміністрації Сергій Гайдай розповів 1 жовтня, чого очікувати далі.

Після звільнення Лиману очікуємо на початок деокупації Луганщини – Гайдай

Сергій Гайдай. Фото з відкритих джерел

За словами очільника Луганської області визволення Лиману відкриє шлях для подальшого просунення українських військових на схід.

Після звільнення Лиману очікуємо на початок деокупації Луганщини – повідомив Сергій Гайдай.

Окрім того, голова луганської обладміністрації певен, що російські фіктивні референдуми і заяви Володимира Путіна стосовно приєднання українських територій до Російської Федерації ніяк не впливає на дії ЗСУ.

За словами Гайдая, російські військові деморалізовані, адже самостійно викладають відеоролики з словами того, що їх кинули.

Також Сергій Гайдай заявив, що 30 серпня обговорили кілька важливих питань в Офісі президента. За словами голови Луганської облдержадміністрації кожне звільнене місто та селище буде отримувати все необхідне для своєї життєдіяльності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилось офіційне повідомлення про те, що українські солдати перебувають у Лимані. Про це заявив речник Східного управління ЗСУ Сергій Череватий. Він також повідомив, що навколо населеного пункту тривають бої і детальніша інформація з'явиться згодом.

Також "Коментарі" писали про заяву радника Офісу президента, який стверджує, що український наступ на Лиман вже не зупинити, окрім того, Олексій Арестович впевнений, що незабаром місто буде звільнено від російських окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:09

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини