Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ підійшли до третьої лінії оборони росіян: Умеров обнадіяв планом на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ підійшли до третьої лінії оборони росіян: Умеров обнадіяв планом на 2024 рік

Глава Міноборони заявив, що цивілізованому світу має бути соромно, якщо війна РФ проти України розтягнеться на роки

6 грудня 2023, 10:35 comments1321
Поділіться публікацією:

Українські захисники підійшли до третьої лінії оборони російських загарбників. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю каналу "Fox News" зробив міністр оборони України Рустем Умеров.

ЗСУ підійшли до третьої лінії оборони росіян: Умеров обнадіяв планом на 2024 рік

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Глава Міноборони розповів, що Сили оборони пройшли другу лінію оборони армії РФ і перебувають перед третьою, а Україна має план війни на 2024 рік.

"Ми деокупували 50% нашої території, ми перемагаємо Росію на нашій землі, повернули територію, звільнили її", — зазначив Умеров.

Глава відомства заявив, що якщо війна розтягнеться на роки, то цивілізованому світу має бути соромно.

"Це продовжуватиметься і знищуватиме демократію. Вони вважають, що Україна та українці не повинні існувати", — заявив міністр.

Він наголосив, що його міністерство готове запросити зовнішніх аудиторів для перевірки закупівель.

У цьому інтерв'ю Рустем Умеров пояснив, чому Зеленський скасував свій виступ у Сенаті США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підтримка України з боку Заходу останнім часом явно дає збої. Усередині ЄС точаться суперечки щодо виділення 50 мільярдів євро допомоги Україні. Поляки, які раніше дуже допомагали нам, наразі влаштовують проблеми на кордоні. Не кажучи про постійні проблеми з боку Угорщини, до якої тепер додаються Словаччина та Нідерланди, де на виборах перемогли праві сили. Як ситуація може розвиватись далі? Чи не виглядає так, що Захід готовий "здати" Україну, підштовхуючи до переговорів із РФ шляхом зниження підтримки? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини