Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ пересунули лінію фронту на Харківщині: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ пересунули лінію фронту на Харківщині: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують наступ на Ізюмському напрямі

5 серпня 2022, 13:46 comments1978
Поділіться публікацією:

Українські захисники вибили окупантів із села Дібрівне під Ізюмом Харківської області. Тим самим ЗСУ змогли пересунути лінію фронту. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє 93-а ОМБр Холодний Яр у Facebook.

ЗСУ пересунули лінію фронту на Харківщині: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У повідомленні йдеться, що українські військові продовжують впевнено просуватися Ізюмським напрямком. Після того, як бригаді вдалося виграти бій, окупанти залишили село Дібрівне. Отже, було пересунуто лінію фронту.

Військові зазначають, що після того, як ЗСУ перекрили шляхи постачання, росіянам довелося рятуватися втечею. Саме тому решити бігли, залишивши навіть тут техніку, яка в них була. Бійці зазначають, перш ніж повністю зачистити та взяти під контроль село військовим довелося попрацювати, щоб позбавитися протипіхотних та протитанкових мін, яких росіяни розставили вдосталь.

"Як звільнили? Та витіснили просто. Їм уже не залишилося шляхів підвезення, порушена вся логістика, люди..." – розповів про перебіг бойових дій на Ізюмському напрямку офіцер 93 бригади Олександр.

За його словами, навіть ті окупанти, які до останнього були в селі втекли, бо зрозуміли, що підкріплення не дочекаються, адже зв'язок повністю розірвано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — настав час домовлятися: про що нова заява прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про війну – чи справді Росія дозріла на мир і на реальні переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що насправді стоїть за маніпуляцією Amnesty International про ЗСУ – як перемогти російську пропаганду. Експерти розібрали ситуацію спеціально для нашого видання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини