Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ одним ударом знищили 180 окупантів у Херсоні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ одним ударом знищили 180 окупантів у Херсоні

Українські військові завдають втрат російській армії.

17 вересня 2022, 19:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив ліквідацію 180 російських військовослужбовців. За даними ЗСУ атаку здійснили на будівлю компанії "Алкоресурс", де знаходився командний пункт росіян та склад їх техніки і озброєння. Про це повідомляється на офіційній сторінці ЗСУ у Facebook.

ЗСУ одним ударом знищили 180 окупантів у Херсоні

ЗСУ одним ударом знищили 180 окупантів у Херсоні. Фото з відкритих джерел

Як пишуть у повідомленні удар по позиціях російських військ було завдано 10 вересня. Російським службам та військовим довелось розбирати наслідки української атаки близько п’яти днів. За цей час вони діставали тіла ліквідованих російських військових та намагались їх приховати. Окрім того, у штабі наголосили, що окрім 180 вбитих російських окупантів, була знищена значна частина військової техніки.

Також Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські військові й надалі активно обстрілюють цивільні позиції, чим викликають втрати серед мирного населення України. За даними ЗСУ за останню добу ворог завдав удару по 30 населеним пунктам України.

Окрім того, Генеральний штаб пише про вдалі дії на південному напрямку України. Так, через знищення переправ, російським військовим довелось затоплювати 9 вагонів для можливого відступу. Ще були нанесені українськими силами удари по місцях зосередження військової техніки росіян, включно зі знищенням трьох зенітних комплексів та складів з боєприпасами. Наразі Генштаб ЗСУ підраховує втрати росіян.

Повну оперативну інформацію від ЗСУ можна переглянути нижче: 

Раніше "Коментарі" повідомляв про обстріли 17 вересня які відбулись у Краматорську. Серед постраждалих є одна дитина, а усього було пошкоджено понад 30 будинків приватного сектору.

Також читайте на порталі "Коментарі" про жахливу трагедію в Ізюмі, де знайшли масове поховання українців.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини