Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомі наслідки ракетного удару по Краматорську, серед поранених є дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі наслідки ракетного удару по Краматорську, серед поранених є дитина

Пошкоджено 31 будинок та 5 людей поранено.

17 вересня 2022, 18:13 comments4495
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17 вересня Російська Федерація завдала черговий ракетний удар по цивільній інфраструктурі України, в наслідок чого постраждало 5 людей, які зазнали незначних травм та було пошкоджено понад 30 будинків. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй офіційній сторінці в Telegram.

Відомі наслідки ракетного удару по Краматорську, серед поранених є дитина

Відомі наслідки ракетного удару по Краматорську. Фото з відкритих джерел

Серед поранених є одна дитина. Російська армія використала комплекси C-300 для ракетного обстрілу міста Краматорськ.

Також місцева влада зазначає, що обстріли по Краматорську та Донецькій області відбуваються майже щодня, тому наголошує про вчасну евакуацію, адже у місті залишатись небезпечно.

Фото наслідків обстрілу Краматорська можна переглянути нижче:

Вранці, 17 вересня, російські війська обстріляли місто Чугуєв в Харківській області. В наслідок російських злочинних дій загинула 11-річна дитина. На таку трагедію відреагував один з представників Офісу президента України Андрій Єрмак, сказавши, що росіяни воюють з дітьми, а сама РФ є ганебною державою.

Також читайте на порталі "Коментарі" про трагедію в Ізюмі, яку журналісти вже називають гіршою, ніж в Бучі. У нещодавно звільненому місті Ізюм було знайдено масове поховання українців. Більшість тіл мають ознаки тортур. Вже знайдено понад 440 жертв російських окупантів. На місці злочинів армії РФ працюють слідчі органи та журналісти. Ця трагедія вразила весь світ, знову.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про "мисливця за нацистами". Це американський юрист, який розслідує злочини німецьких нацистів впродовж кількох десятиліть. Тепер він призначений головою комісії по військовим злочинам росіян в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини